Onze diensten

Meting van grote gebouwen

Onze firma heeft al heel wat grote gebouwen gemeten op luchtdichtheid. Wij hebben een kleine samenvatting gemaakt van een deel van deze gebouwen. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar. De meest recente staan bij onze laatste projecten.

2013-11-08 10.02.15

Blowerdoor woning

Wij zijn in het bezit van meerdere BlowerDoors waardoor onze firma in staat is om grote gebouwen (appartementsgebouwen, kantoren, centra’s, scholen, enz.) in zijn totaliteit op luchtdichtheid te meten. Wij meten alles in eigen beheer. BlowerTechnic heeft dan ook als enige het grootste gebouw van maar liefst +/- 440.000m3 gemeten!

Maar uiteraard meten wij ook gewone woningen.

Wil u graag een BlowerDoor meting door ons laten uitvoeren? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij garanderen u een correcte prijs en een goede service.

Advies tot luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen is niet makkelijk. Vooral niet omdat de energie- en luchtdichtheidseisen steeds strenger worden. Laat u daarom bijstaan door onze vakmensen om uw project tot een goed einde te brengen.

EPB en E-peil

Bij de berekening van het E-peil wordt rekening gehouden met de luchtdichtheid. Zonder BlowerDoormeting wordt automatisch een V50 = 12m³/h-m² ingecalculeerd. Indien je een BlowerDoormeting laat uitvoeren mag je de betere waarde invullen in de E-peilberekening. Per punt dat je beter haalt zakt het E-peil ongeveer met één punt. Men kan na het uitvoeren van een meting makkelijk 8 tot 10 punten dalen.

Omschrijving voor uw lastenboek

Indien je op zoek bent om een luchtdichtheidsmeting (BlowerDoor meting) te voorzien in uw lastenboek dan kan je hier een omschrijving in PDF downloaden.

Omschrijving lastenboek

Impressie

Blowerdoor moderne woning
Blowerdoor appartementsgebouw
Blowerdoor toren Turnova

Over BlowerTechnic

Luchtdichtheidsmeing van alle soorten gebouwen. Energieverlies via spleten en kieren beperken.

Betrouwbaar, flexibel, goede service!

Onze ervaring zorgt ervoor dat steeds uw gebouw gemeten kan worden. Maak snel een afspraak!