Project Description

Herman Teirlinckgebouw Brussel

Beschrijving

Het gebouw bestaat uit verschillende delen die niet rechstreeks met elkaar verbonden zijn. Daarom was het noodzakelijk 3 verschillende opstellingen te voorzien. Op deze manier was het mogelijk het gebouw volledig op gelijke druk te plaatsen. In totaal werden er 18 ventilatoren geplaatst.

Opstelling 1 (Kelder -1)

Er werden 3 ventilatoren in de kelder geplaatst. Deze opstelling werd verbonden via een datakabel naar opstelling 3 (hoofdopstelling). Omdat de trapkern niet van het gelijkvloers naar de verdiepingen doorloopt werd er een kleine opening voorzien om de opstellingen met elkaar te verbinden.

Opstelling 2 (6de verdieping)

Deze opstelling werd voorzien van 3 ventilatoren en geplaatst op de 6de verdieping. Eveneens deze opstelling werd verbonden met de hoofdopstelling.

Opstelling 3 (3de verdieping)

Op de 3de verdieping werden er twee opstellingen geplaatst. Deze werden in de dubbele deuren naar het atrium geplaatst. Er werden er 2 opstellingen met elk 6 ventilatoren voorzien.

Gegevens

Extra foto’s

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf in volle expansie en hebben in volle overtuiging de weg ingeslagen op het meten van de BlowerdoorGroot luchtdichtheid van gebouwen met als doel, mee te werken aan een mooie en milieu – vriendelijke wereld. Energie is duur en niet onuitputtelijk.

NAAM *
BEDRIJF
EMAILADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!
captcha