Project Description

Rabot 131 sociale appartementen Gent

De gekende oude Rabot torens werden afgebroken en vervangen door dit uniek project. Gezien de grootte hiervan werden de metingen uitgevoerd op verschillende tijdstippen.

Er werden 27 individuele appartementen alsook appartementen op gebouwniveau gemeten. De Blowerdoor metingen op gebouwniveau werden uitgevoerd per trapkern. Op deze mannier was het mogelijk alle appartementen in één keer te controleren op luchtlekken.

Dankzij de goede voorbereidingen was dit voor ons aangenaam werken. De metingen liepen gefaseerd zodat er telkens één blok klaar was deze werd gemeten om daarna in gebruikt te kunnen nemen.

De bewoners zullen zeker tevreden zijn omdat alle appartementen het opgelegde eis hebben behaald. Meer informatie kan je nog terugvinden via deze link.

Op naar een volgend project!

Gegevens

Appartementen Rabot
Meting trapkern Rabot buitenzijde
Meting Rabot trapkern binnenzijde

Extra foto’s

Blowerdoor rabot
Appartementen Rabot
Opstelling blowerdoor rabot
Opstelling computer met Blowerdoor
Inbouw Blowerdoor appartementsgebouw

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf in volle expansie en hebben in volle overtuiging de weg ingeslagen op het meten van de BlowerdoorGroot luchtdichtheid van gebouwen met als doel, mee te werken aan een mooie en milieu – vriendelijke wereld. Energie is duur en niet onuitputtelijk.

NAAM *
BEDRIJF
EMAILADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!
captcha