Verkoop Isocell producten

Officiële verdeler: ISOCELL

Sinds kort bieden wij ook luchtdichtheidsmaterialen van het merk ISOCELL aan. Dit kwalitatief merk biedt verschillende producten aan om de luchtdichtheid binnen uw project te garanderen. Isocell geeft zelfs 30 jaar verouderingsgarantie op bepaalde tapes! De volledige catalogus kan u onderaan downloaden.

Adviezen

Omdat wij iedere dag geconfronteerd worden met luchtdichtheid, weten we perfect waar je het probleem kan aanpakken. Daarom kunnen wij je perfect helpen met de juiste keuze aan producten.

Garantie

Isocell is misschien nog niet goed gekend in België, maar ze zijn veruit bij de beste! Als enige geeft Isocell 30 jaar garantie op verouderingsgarantie op hun tapes. De kleefkracht van deze tapes zijn waanzinnig.

Technische fiches

Voor alle producten zijn er technische fiches verkrijgbaar. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar of op de website van Isocell zelf.

NIEUWE WEBSHOP : www.airtight.be

airtight-logo1

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf in volle expansie en hebben in volle overtuiging de weg ingeslagen op het meten van de BlowerdoorGroot luchtdichtheid van gebouwen met als doel, mee te werken aan een mooie en milieu – vriendelijke wereld. Energie is duur en niet onuitputtelijk.

NAAM *
BEDRIJF
EMAILADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Voer de onderstaande code in om het bericht te verzenden!
captcha