Verkoop

Onze firma importeert de BlowerDoor in België!

Indien je als studiebureel, isolatieplaatser, architect, expert, enz. een BlowerDoor wil aanschaffen kan je bij ons terecht.

Schermafbeelding 2014-10-08 om 23.46.46

Kwalitatief hoogwaardig produkt

U koopt een meetapparaat van zeer goede kwaliteit aan een eerlijke prijs.  Op de Blowerdoor voorzien van een elektronisch meetsysteem bedraagt de garantie periode 4 jaar.

Vakkundige bekwaamheid

Wij meten zelf en weten daardoor wat uw apparaat kan.  Alle systemen en eindapparatuur worden door de fabrikant voor de verkoop intensief getest.

Onze service

Na aankoop helpen wij U ook graag verder. Met de steun van de ingenieurs die reeds sinds 1991 luchtdichtheids metingen uitvoeren met de Blowerdoor kunnen problemen snel opgelost worden.

…En bovendien:

Indien U dit wenst helpen wij U bij de handleiding van uw blowerdoor bij de afhaling. Ook deze service is kosteloos voor U , vraag daarom wel op voorhand om een afspraak.  Wij wensen dat u succes heeft met uw metingen: Bereid daarom uw kennis praktisch en theoretisch uit en maak gebruik van de scholingen die u aangeboden worden.


NIEUWE WEBSHOP : www.airtight.be

airtight-logo1

 

 

 


Officiële verdeler: ISOCELL

Schermafbeelding 2014-10-08 om 23.57.34

Sinds kort bieden wij ook luchtdichtheidsmaterialen van het merk ISOCELL aan. Dit kwalitatief merk biedt verschillende producten aan om de luchtdichtheid binnen uw project te garanderen. Isocell geeft zelfs 30 jaar verouderingsgarantie op bepaalde tapes!  De volledige catalogus kan u onderaan downloaden.

Download catalogus

(Alle opgegeven prijzen zijn exclusief BTW.)