Verkoop van de BlowerDoor

Onze firma importeert de BlowerDoor in België!

Indien je als studiebureel, isolatieplaatser, architect, expert, enz. een BlowerDoor wil aanschaffen kan je bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van metingen kunnen we jullie goed bijstaan bij de keuze van het juiste produkt.

Maar ook na de aankoop kan u op ons rekenen. Heeft u problemen met het meten van gebouwen, dan helpen wij je graag verder. Graag delen wij onze ervaringen met collega’s.

Kwalitatief hoogwaardig produkt

U koopt een meetapparaat van zeer goede kwaliteit aan een eerlijke prijs. Op de Blowerdoor voorzien van een elektronisch meetsysteem bedraagt de garantie periode 4 jaar. Naast de goede kwaliteit zijn de BlowerDoor toestellen goed met elkaar te combineren. Dit maakt het eenvoudig om verschillende ventilatoren en onderdelen met elkaar te verbinden zonder problemen.

Vakkundige bekwaamheid

Wij meten zelf en weten daardoor wat uw apparaat kan. Alle systemen en eindapparatuur worden door de fabrikant voor de verkoop intensief getest.

Onze service

Na aankoop helpen wij U ook graag verder. Met de steun van de ingenieurs die reeds sinds 1991 luchtdichtheidsmetingen uitvoeren met de Blowerdoor kunnen problemen snel opgelost worden.

Indien U dit wenst helpen wij U bij de handleiding van uw blowerdoor bij de afhaling. Ook deze service is kosteloos voor U , vraag daarom wel op voorhand om een afspraak. Wij wensen dat u succes heeft met uw metingen: Bereid daarom uw kennis praktisch en theoretisch uit en maak gebruik van de scholingen die u aangeboden worden.

NIEUWE WEBSHOP : www.airtight.be

airtight-logo1

blank
blank
blank